طراحی آشپزخانه مناسب برای کسانی که بیشتر وقت خود را در آشپزخانه سپری میکنند نیاز به در نظرگیری موارد بسیاری دارد.
نکاتی که احتمال زیاد همه درباره آنها میدانیم اما شاید در طراحی به آنها بها نمیدهیم.
در اینجا نکاتی عالی برای کمک به طراحی آشپزخانه رؤیایی شما بیانشده است.
قدم اول در طراحی آشپزخانه مناسب: انتخاب هود
هود مناسب را بخرید.
هودهای میتوانند از یک اتاق هوا و بوهای مزاحم را مکش کنند.
میزان قدرت هودها متفاوت است و با واحد فوت مکعب در دقیقه (CFM) قدرت آنها سنجیده میشود.
ابعاد هود اهمیت چندانی ندارد.
آنچه مهم است قدرت هود است.
اجاقهای گازی گرمای بیشتری نسبت به اجاق برقی ایجاد میکنند.
بنابراین به هودهایی با دریچههای بیشتر و قدرت بالاتری در طراحی آشپزخانه مناسب نیازمندند.
همچنین ابعاد فضا و وجود پنجره یا عدم وجود آن نیز در انتخاب هود و سنجش قدرت موردنیاز بسیار اثرگذار است
قدم دوم: روی فضای نگهداری کاردها و چاقوها سرمایهگذاری کنید.
در طراحی مناسب آشپزخانه برای علاقهمندان به آشپزی روی محل قرارگیری کاردها و چاقوها سرمایهگذاری کنید.
اگر عاشق آشپزی هستید، احتمال دارد که حداقل یک کارد خوب آشپزخانه گرانقیمت داشته باشید.
گذاشتن چاقوهای تخصصی در محل نامناسب یا برخی جا چاقوییهای غیراستاندارد باعث آسیب دیدن تیغه آن خواهد شد.
چاقوهای آشپزخانه باید بهگونهای جدا از هم و منظم نگهداشته شوند.
تیغههای آنها باید بهصورت افقی قرار بگیرد تا چاقو هرگز روی تیغه خود نماند و آسیب نبیند.
قدم سوم در طراحی مناسب آشپزخانه: قابلمهها
مکان مناسبی را برای قابلمهها در نظر بگیرید.
میتوانید در طراحی کابینتها ابعاد قابلمهها را در نظر داشته و کشویی برای آنها سفارش دهید.
میتوانید داخل کشو را تفکیک کرده و فضایی برای درب قابلمهها نیز در نظر بگیرید.
قدم چهارم: وسایل آشپزی را از روی میز به داخل کمدها ببرید.
نگهداشتن کفگیرها و ملاقهها و ملزومات آشپزی در یک لیوان بر روی میز باعث سهولت دسترسی به آنها میگردد.
اما باعث ایجاد شلوغی و بههمریختگی ظاهری نیز میشود.
در نظرگیری یک کابینت باریک در نزدیکی اجاقگاز در طراحی آشپزخانه مناسب میتواند از این شلوغی جلوگیری کند.
با تعبیه لیوانی برای قرارگیری این ملزومات میتوان آنها را به شیوهای مناسب ساماندهی کرد.
با این کار هم وسایل در دسترس است و هم فضای آشپزخانه مرتب به نظر میرسد.
قدم پنجم: ایجاد فضای آمادهسازی اضافی
در آشپزخانهها برای آمادهسازی غذا فضای کافی در نظر بگیرید.
در فضاهای کوچک که امکان تعبیه میز کار کم است، میتوان از کابینتهای متحرک در زیر صفحه کابینت استفاده کرد.
میتوانید این کابینتها را بیرون بکشید و در صورت نیاز از آنها بهعنوان میز کار استفاده کنید.
قدم ششم در طراحی مناسب آشپزخانه: شیر آب
شیر آب انعطافپذیر برای ظرفشویی در نظر بگیرید.
با استفاده از شیرهای آب متحرک که قابلیت جابجایی دارند میتوانید تمام فضاهای ظرفشویی را همواره تمیز نگهدارید.
کار با این شیرها نیز آسانتر است.
منبع:
https://www.houzz.com/magazine/8-kitchen-design-tips-for-foodies-stsetivw-vs~25798233